Om Kajsa

Min bakgrund
Min ridkarriär startade 1969 på ridskolan vid Nääs slott, mellan Göteborg och Alingsås, och håller på ännu.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Och någonstans där bestämde jag att hästar skulle bli mitt liv. Jag gick ”den långa vägen” via jobb som skötare/stallarbetare på sommarloven som följdes av en tid som hästskötare/barnflicka hos en hoppryttare, Ridsportsförbundets ungdomsledarutbildningar i många steg, RIK-kurserna på Strömsholm, sju år som beridarelev hos en dressyrtränare och slutligen C- och B-tränarutbildningar i dressyr. Så här långt. Jag brinner fortfarande för att lära mig mer och för att lära mina elever mer.

Parallellt har jag också varit tävlingsryttare, utbildat och tävlat mina olika hästar i dressyr från kvalitetstävlan, 4-årschampionat, Breeders och ända upp till Grand Prix. Jag har aldrig fått någon ”färdig” häst, utan har fått jobba med det jag har. I hoppning hann jag tävla upp till Msv B (idag 1.30).

Idag jobbar jag mest med träning av ekipage, men jag har även samarbete med fler ridskolor där jag vidareutbildar personalen. Jag håller också föreläsningar och clinics om ridning i allmänhet och dressyr i synnerhet.

Här kan du läsa mer om mina träningar och här kan du läsa mer om min filosofi.

Copyright: Kajsa Boström.

Copyright: Kajsa Boström.

1 tanke på “Om Kajsa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.