Simply the Best

Valegro är bäst, det är min orubbliga uppfattning. Eller han och Charlotte är bäst, idag fick jag tårar i ögonen av att se hur de vann, tillsammans.DSC_0531

Jag kan läsa på sociala medier att det finns de som inte tycker som jag. Någon tycker t ex att han fick för höga poäng. men jag kan inte se att ”fel låt vann” även om någon domare tryckte 10- istället för 9-knappen någon gång för mycket

Det var enligt min mening ingen av de andra som kunde visa upp en sådan solid uppvisning. Kanske var han lite ”starkare” än vanligt, men det är ju många av de andra hela tiden. Velegro och Charlotte gjorde inga misstag och det anser jag att de var ensam om.

DSC_0535

Jag har hela detta året befarat att detta är det sista vi får se av ”Blueberry”. Det finns inget mer att visa, inget mer att kämpa om. Med den inställningen Carl Hester och hans team har till sina hästar fär han säkert sluta på topp. Det finns förmodligen en meningsfull uppgift för honom. Annars är han nog nöjd med att gå i hagen, äta gräs och bli omskött av Allan.

Lite det som jag tycker är charmen med honom är att jag tänker på en tjock ponny när jag ser honom. En Thellwell-ponny. Ja, naturligtvis enThellwell, fast i yppersta världsklass, med en klädsam antydan till gräsmage och tjock rumpa.

Hans coola attityd men ändå enorma kraft som Charlotte så säkert kan ta vara på och omvandla till fantastiska uppvisningar.

Hon var tydligt rörd när det blev dags för halt hälsning och precis lika rörd vid DSC_0521prisceremonin. Och vem skulle inte vara det?

Skulle tro att hon känner att en sådan partner som Valegro får hon en gång i livet. Hon hittar säkert, precis som de andra världsryttarna nya hästar som hon kan fortsätta vinna med.

Men det finns en Valegro…

Som publik är jag oerhört tacksam att jag fått se dem och den fina ridningen som de alltid visar upp.

Jag har sett någon tävling där de inte varit i toppform men även då har det funnits saker att se och lära av.

Om det skulle vara så att sagan har kommit till sista sidan så får jag leva med det och jag kommer att ha dagens uppvisning på närhinnan länge länge…

DSC_0568

 

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.