Det handlar om tillväxten

Ett hett ämne i de sociala medierna det senaste har varit dagens hästskötare. Huruvida de är bra, bättre eller kanske lite mindre bra om de jämförs med ”gårdagens” stjärnor.

Jag representerar den senare kategorin,”gårdagens”, den som tillbringade varje ledig minut (och några andra också) i stallet i hopp om att det skulle bli någon liten syssla över så man fick vara med i gänget. Alltså skötargänget, de som skötte ALLT i stallet, hade örnkoll på hästarna och satte en ära i att ta stalljobbet flest helger om året.

Vi brukar skoja om att den sortens totalt hängivna stallungar är en utdöd ras. Det är iallafall mycket färre ungar som hänger på ridskolorna när de inte rider.

Men det finns hopp!  Dessa underbara små hästtjejer träffade jag idag. 9 år gamla och de hade bett om att få vara med och hjälpa till på dagridlägren… De hann med att titta på när ”deras” ridfröken Linda tränade också. När de fick frågan om de ville skritta av frökens häst var svaret bara två stora leenden.

Jaa, jag fick en tår i ögat när jag såg dem gå runt i ridhuset, med lycka och solsken i blicken och hästsvansarna dinglandes under hjälmarna…

Hjärtevärmande... Foto: Kajsa B

Hjärtevärmande…
Foto: Kajsa B

Annonser

4 thoughts on “Det handlar om tillväxten

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s