Masterclass

Printscreen från videon

Printscreen från videon

Det finns alltid (nästan) något positivt i allt. Att vara sjuk är besvärligt, men när jag nu försöker återgå till upprätt läge igen gäller det att ”agna betet” alltså hitta motivation. Då är de människor som delar med sig bra saker på nätet en guldgruva. Jag tittade igår på den gångna helgens CDI-tävling från England. Carl Hester vann på sin Nip Tuck, ritten gick i ösregn. Vid en efterföljande intervjuv förklarade han varför hästen ”hoppade” ur piaffen, han har självdistans och humor den där världsklassryttaren. Det handlade om payback-time, han hade tidigare korrigerat med skänkeln i just det läget och surt kommer som alla vet efter…

Men imorse hittade jag denna mycket instruktiva film. Carl och Charlotte Dujardin har en demonstration där de visar hennes kommande stjärna, en 9-årig valack som alldeles snart ska starta Grand Prix.

Det finns mycket roligt att lyssna och titta på, själv  jag tycker att  delen  i början där Carl berättar hur dom löste hästens rädsla för andra hästar är intressant och säkert i mångas ögon lite udda.

Carl Hester är en entertainer och en mycket god talare. Bra egenskaper för att föra fram ett fantastiskt budskap. Bara att ta in!

Carl Hester MasterClass

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s